хотел Магнифик - лого

Релакс зона

Релакс зоната е най-новото бижу на хотел Магнифик. Вътрешен и външен басейн, сауна, парна баня, джакузи, масажи за релаксация и възстановяване ще зарадват гостите през сезон 2024.

Външен басейн

открит басейн

Външният басейн гарантира удоволствие и забавления на цялото семейство. Наличието на детска секция го прави идеален за най-малките гости на хотел Магнифик. Край басейна има чадъри и шезлонги.

За малки и големи

Детска
секция

Шезлонги и чадъри

открит басейн
закрит басейн

Вътрешен басейн

закрит басейн

Няма значение какво е времето навън. Вътрешният басейн е отопляем и ви осигурява възможност за релакс през цялата година. Дълбочината му е 1,40 м, а край него са разположени шезлонги.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Дълбочина 1,40 м

Шезлонги до басейна

Целогодишен релакс

Джакузи

джакузи

Хотел Магнифик разполага и с джакузи. Релаксът в него носи усещане за блаженство и наслада. Хидромасажните дюзи помагат за освобождаване от стреса и натрупалото се напрежение в гърба.

Хидромасажни дюзи

Близо до басейна

Релакс и блаженство

джакузи
сауна

Сауна

сауна

Високите температури помагат за детоксикация на организма. Финландците казват, че сауната е болницата за бедните, което само по себе си подсказва за многобройните ползи върху здравето.

Финландска сауна

Идеална температура

Здраве и релакс

ПАРНА БАНЯ

Наред със сауната, парната баня също е добре позната със своето благотворно въздействие върху кожата и организма. Отдайте се на заслужен отдих и се отпуснете в топлината на парната баня на хотела.

Висока влажност

Подходяща температура

Здраве и спокойствие

масажи

МАСАЖИ

масажи

Масажите ще ви помогнат да забравите за напрежението и да подобрите цялостно благосъстоянието си. Извършват се от опитен масажист, срещу заплащане и след предварителна заявка.

license-line

Опитен масажист

След
заявка

Наслада за тялото

НАПРАВИХТЕ ЛИ СИ РЕЗЕРВАЦИЯ?

ГАРАНЦИЯ ЗА
НАЙ-ДОБРА ЦЕНА