хотел Магнифик - лого

Близки атракции

Хотелът се намира в близост до игрище за плажен волейбол, детски атракции, магазини за сувенири, барове и ресторанти.

На 50 м

ДИСКОТЕКА

Всеотдайна нощна забава в дискотека само на 50 м от хотел Magnific. Насладете се на вълнуващите ритми и елегантната атмосфера през цялата нощ.

КОННА ЕЗДА

Опитайте конна езда в приказната природа на Кранево. Разнообразни маршрути за всички нива на опит. Приключение в сърцето на природата.

На 100 м
На 200 м

ВLACK SEA ICE ARENА

Опитайте фигурно пързаляне и хокей в Black Sea Ice Arena в Кранево. Уникална ледена атмосфера с трибуна за вашите приятели.

Аквапаркове

Аквапаркoве в Албена и Златни пясъци ви предоставят безгрижно лятно удоволствие. Открийте вълнуващи плувни басейни, водни атракции и неизмеримо весели моменти.

На 3-10 км
На 12 км

Аладжа манастир

Аладжа манастир – древен мистичен храм, впечатляващ със своята скална архитектура. Посетете този исторически бисер, където тихата красота и духовната аура се преплитат в хармония.

Комплекс “Двореца” и ботаническа градина

Изумителен дворец и ботаническа градина в Балчик – преживяване в историята и природата. Посетете този уникален рай с величествени градини и архитектурен блясък.

На 13 км
На 20 км

Делфинариум и аквариум

Вълнуващо пътешествие в света на морските чудеса в Делфинариума във Варна. Станете част от уникални представления с делфини и морски котки.

Голф игрища

Открийте вълнуващата игра на голфа в изисканите игрища в околността. Разнообразни предизвикателства и приятна атмосфера за един неповторим ден.

На 15 км

НАПРАВИХТЕ ЛИ СИ РЕЗЕРВАЦИЯ?

ГАРАНЦИЯ ЗА
НАЙ-ДОБРА ЦЕНА